GNGNHD GESTOPT

de Genegenheid

GNGNHD GESTOPT


Op 22 mei 2019,aan het einde van seizoen 7 zijn wij gestopt met het organiseren van Genegenheid onder De Hemel. Zeven seizoenen lang, van 2012 – 2019, met in totaal 239 edities “onder De Hemel” èn nog eens 7 edities op andere locaties, hebben wij, Helma & Ben ons uiterste best gedaan voor vele muzikanten en een fijn luisterpubliek “elke” woensdagavond er te zijn. Zo hebben wij bijvoorbeeld meer dan 170 originele INTRO’S bedacht en gebracht …
We hebben zeer vele hoogtepunten maar natuurlijk ook de nodige teleurstellende avonden mogen beleven. Voorlopig zetten wij een punt achter GNGNHD. Het werd hoogste tijd onze energie in onze eigen muziek te stoppen, m.n. ons duo MESSINGH. Hieraan gaan wij ons de komende tijd volop wijden. Wat de toekomst voor MESSINGH en/of GNGNHD nog zal brengen ?!?
Ach, op een dag … wie weet …

het oude LOGO

en dit was ons allerlaatste muziekje in GNGNHD : Requiem voor GNGNHD