GNGNHD 225 BILLY & BLOOMFISH

de Genegenheid

GNGNHD 225 BILLY & BLOOMFISH

  • Datum: 06-02-2019
  • Tijd: 20:00
  • Artiesten: BILLY & BLOOMFISH
  • Entree: vrijwillige bijdrage

Een geweldig enthousiast duo komt naar de GNGNHD  : Kathleen Vandenhoudt en Pascale Michiels , oftewel BILLY & BLOOMFISH

hier hun website www.billyandbloomfish.com

zo kwam het contact -via e-mail- tot stand:

We zingen voornamelijk 2 stemmig en de instrumentenkeuze van authentieke Chinese snaarinstrumenten met gitaar maakt dat we een unieke sound hebben.

We doen alles zelf, van het zoeken naar podia tot het producen en uitbrengen van onze albums.

Door live te spelen bereikt onze muziek het publiek, en verkopen we cd’s en lp’s om zo weer een nieuwe productie te kunnen opstarten.

Na uw website te hebben bekeken,  leek De Genegenheid onder de Hemel ons een perfect podium voor Billy & Bloomfish, en we hopen dan ook dat u interesse zou hebben om ons dit jaar of in 2020 te willen boeken.” 

Nou ja, wij hadden interesse en toen was het snel geregeld  🙂

 

BILLY & BLOOMFISH ’Happy Incomplete’. (de nieuwe CD)

De titel alleen al vertelt het hele verhaal: als je al zo lang in dit leven staat, heb je al van alles meegemaakt, kisten vol herinneringen verzameld, zalige momenten beleefd maar ook verwondingen opgelopen en littekens overgehouden. Als je dan kan zeggen dat het ondanks alles goed is, dan ben je ‘onvolmaakt gelukkig’….
Een concert van deze twee dames is het meervoud van samenzang en samenspel, twee prachtige krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee van rauwe puurheid, die je met hart en ziel meenemen op hun muzikale trip.