RIAN VAN NIEUWKUIJK

de Genegenheid

RIAN VAN NIEUWKUIJK

L’ Amour Toujours

Al meer dan 15 jaar zing ik, samen met pianist Jeroen Jongmans, Franse Chansons. En al die jaren zoek ik regelmatig naar woorden om dit heerlijke programma aan te prijzen. Want heerlijk was het, is het en zal het voor mij altijd blijven. Vanwege de rijkdom aan Franstalig repertoire met eeuwigheidswaarde, vanwege de klank en de sfeer van die prachtige taal, en vanwege de krachtige arrangementen en begeleiding van Jeroen, sinds enkele jaren ook nog verrijkt en aangevuld door contrabassist Gregor Schaefer.
En niet in de laatste plaats omdat het mijn levensader is: als ik zing kom ik tot leven, kan ik eindelijk bij die verborgen plek komen die de ziel is van mijn bestaan.
Ben en Helma hebben mij al regelmatig het podium geboden om dat op verschillende niveaus te ervaren, en daarvoor ben ik hen dankbaar.
En daarmee kom ik terug bij al die woorden die ik zo vaak heb gezocht om mensen enthousiast te maken en te komen luisteren.
Enkele frasen daaruit: “L’ Amour Toujours, altijd weer de Liefde. Met evenveel gezichten als er bloemen staan in de wei. Al die prachtige chansons geven mij vleugels en Jeroen en Gregor dagen mij, elke voorstelling opnieuw, uit om te gaan vliegen. Soms intens, soms lichtvoetig, maar altijd met Liefde.”
06-52691898 / www.rianvannieuwkuijk.nl  
of net even sneller http://www.rianvannieuwkuijk.nl/lamourtoujours.html
of kijk dan ook meteen even op de recentste blog van Rian :  http://www.rianvannieuwkuijk.nl/blog/